Welcome to Our Website

Flyttstädning i Gamla medeltidshus

Flyttstädning i gamla hus från medeltiden erbjuds

Du vill fokusera på ditt nya hem …… tar vi hand om städningen i Linköping   av ditt gamla hus! I ditt nya hem hänger du upp dina tavlor och gardiner och gör dig bekväm! Under tiden tar vårt städteam i Linköping  hand om städningen.

Flyttstäd gamla stan

Oavsett vilken del av gamla stan du vill flytta till kan vi hjälpa dig med en garanterad inflyttningsstädning. Det innebär att du kan flytta till din nya plats utan att behöva oroa dig för besväret med städningen.

Städning sköter vi om i din gamla bostad

Städningen av flyttlasset i Gamla stan görs av personlig och skicklig personlig som gör att du inte har något att oroa dig för. Om du dessutom har problem med klädsel på känsliga ytor som inte vill förstöras så är vi försiktiga. Med oss ​​blir varje centimeter av ditt hem före och efter flytt grundligt rengjord. När du begär en flyttstädning i Gamla stan kommer våra professionella inspektörer att städa tills du är nöjd med resultatet. Vi vet från många års erfarenhet av flyttstädning vad professionella inspektörer letar efter hos flyttstädare vid besiktningen. Våra anställda arbetar med mer än tillräcklig omsorg och med en genuin anda av kundservice samt snabbhet och vänlighet.Våra städare i Gamla Stan ger även rätt råd för att hjälpa dig att förverkliga din vision under flyttbestyren.

Skicklig personlig

Vi vet vad som krävs för att uppnå goda resultat. Vi försöker alltid ha en god kommunikation med våra kunder och bygga upp ett gott samarbete med dem. Vi har städat i Gamla Stan med omnejd i många år. Kanske är det vi som städar hos din granne?

Städar med resultat

Vår personal arbetar mycket försiktigt och grundligt i ditt hem och skyddar alla ytor på din egendom. Flyttstädningen utförs alltid av vårt städteam och inga tredje parter är inblandade för din räkning. Detta garanterar att din utflyttning säkras på bästa möjliga sätt, bland annat genom att ta hand om dina hushållsartiklar och nycklar. Vi arbetar enligt en “checklista för flyttstädning” som tillhandahåller trygghet för er kunder. Du kan vara säker på att vi har den kunskap som krävs för att utföra flyttstädningen på rätt sätt och på ett miljövänligt sätt.