Welcome to Our Website

Detta behöver du när du vill göra vackra naglar hemma

Älskar du att ha vackra naglar men har inte tid eller pengar att gå till en salong? Då har du tur! I det här blogginlägget kommer vi att diskutera det material du behöver för att göra dina egna vackra naglar hemma. Vi kommer också att ge några tips på hur du får bästa resultat. Så oavsett om du är nybörjare eller en erfaren nagelkonstnär, läs vidare för några bra råd.

Du kommer att behöva det

För att komma igång behöver du följande grundmaterial:

UV-lampa: En UV-lampa är nödvändig för att härda gelnagellack. Du kan hitta dessa lampor i de flesta skönhetsbutiker eller online. Du måste använda en nagellampa även om du gör gel eller akryl.

Gelnagellack: Gelnagellack finns i många olika färger och ytor. Se till att få ett högkvalitativt lack som är speciellt designat för användning med en UV-lampa.

Nagelfil: Du behöver en nagelfil av god kvalitet för att forma dina naglar innan du börjar måla dem. Du kan också överväga en elektronisk nagelfil, vilket gör jobbet lite lättare.

Nagelbuffert: En nagelbuffert används för att jämna ut ytan på dina naglar så att lacket appliceras jämnt.

Nagelbandsskjutare: En nagelbandsskjutare hjälper till att trycka tillbaka dina nagelband så att du kan få en ren, professionell manikyr.

Nagelbandsnång: Du kan använda en nagelbandsnång för att trimma dina nagelband om de är för långa. Du bör bara använda dem om du har erfarenhet då de kan vara ganska vassa

Lack: Du behöver ett nagellack av god kvalitet i valfri färg. Se till att du får en långvarig formula som inte spricker lätt.

Topplack: Ett topplack används för att skydda ditt nagellack och få det att hålla längre. Det ger även dina naglar en fin, glansig finish.