Welcome to Our Website

Fakturering utan att ha ett registrerat företag

Att fakturera utan företag kan vara en utmaning, men med SAMpoolen.se är det enkelt och smidigt. Vi är den billigaste faktureringsplattformen i Sverige med endast 2% i avgift, och vi strävar alltid efter att erbjuda våra användare det bästa priset på marknaden.

Vi är stolta över att vara en transparent och pålitlig faktureringsplattform. Vi använder inte lockpriser eller dolda kostnader för att locka till oss nya användare. Hos oss betalar du endast för det du behöver för att fakturera, vilket innebär att du alltid vet vad du betalar för.

Vår plattform är utformad för att göra faktureringsprocessen så enkel och smidig som möjligt. Du behöver inte ha några tekniska kunskaper för att använda plattformen, och du kan skapa fakturor på bara några minuter. Dessutom kan du anpassa fakturorna efter dina behov och lägga till din egen logotyp och information.

En annan fördel med att använda SAMpoolen.se är att vi tar hand om allt administrativt arbete kring faktureringen. Vi skickar påminnelser och påminnelser om betalningar åt dig, vilket sparar tid och energi som du kan fokusera på att bygga upp din verksamhet istället.

När du letar efter en faktureringsplattform är det viktigt att tänka på dolda kostnader. Många konkurrenter använder lockpriser för att locka till sig nya användare, men sedan tar de ut extra kostnader för funktioner som är standard på SAMpoolen.se. Detta innebär att du kan hamna med högre faktureringsavgifter än du först tänkt dig.

Så om du vill fakturera utan att oroa dig för dolda kostnader eller höga faktureringsavgifter, så är SAMpoolen.se det bästa alternativet för dig. Vi är den billigaste egenanställningen på marknaden, och vi strävar alltid efter att erbjuda våra användare det bästa priset på marknaden. Testa oss idag och upptäck själv varför vi är den mest pålitliga och enkla faktureringsplattformen i Sverige.