Welcome to Our Website

Fördelar med infraröd bastu: Detox och energi inifrån och ut

Gillar du transparens?

 

Det gör vi också. Det är därför vi berättar i förväg att den här artikeln innehåller länkar till produkter från Sunlighten, en Bulletproof affiliate. Som Dave nämner i artikeln har han en Sunlighten-bastu i sitt personliga biohacking-labb.

 

Forskningen i denna artikel är vår egen; vi utvärderar våra affiliates och deras produkter objektivt.

 

Ha kul att läsa!

 

I dagens extremt hektiska, 24/7 värld, kanske du upptäcker att du känner dig mindre skottsäker än du skulle vilja vissa dagar.

 

Jag har ett späckat reseschema som inkluderar mycket tid på flygplan som är fulla av giftiga kemikalier, dålig luft och tveksam mat. Diesel ökar också den giftiga bördan på kroppen. Om du någonsin har känt dig nedgången, trög eller bara elak, kanske efter en virvelvindsresa eller frossande semester, vet du hur det är. För att bibehålla min mentala prestation och för att må och se bra ut, hjälper jag min kropp att bli av med gifter genom huden, och det finns inget bättre sätt att göra det än med långt infraröd bastu.

 

Det är därför som den nya Bulletproof Biohacking Facility just har fått sin första fullspektrum infraröda bastu installerad, tillsammans med en massa andra häftiga biohackingverktyg som jag inte kan vänta med att leka med.

 

Det enda problemet med bastur är att många av dem kan avge ohälsosamma elektromagnetiska frekvenser som stressar kroppen. Jag får nog av dem av att sova på hotell, så jag tog med en Sunlighten-bastu, som har extremt låga elektromagnetiska frekvenser.

 

Fördelar med infraröd bastu: Varför bastu?

Bastu kan snabbt och effektivt hjälpa dig att komma tillbaka till att må bra igen. Bastuterapi har funnits i århundraden som ett sätt att avgifta din kropp, men visste du att fullspektrum infraröd bastu kan gå ännu längre genom att värma upp din kropps kärna till en cellnivå där de flesta gifter lagras?

 

Infraröds djupt genomträngande värme är det som mest effektivt stimulerar metabol aktivitet, vilket i sin tur triggar frisättningen av lagrade gifter genom svett, såväl som genom lever och njurar.

 

Tänk på det: det är därför din kropp går in i febertillstånd när du är sjuk – en varmare kropp ökar metabolisk aktivitet, dödar oönskade inkräktare och stimulerar frisättningen av gifter. Virus och ibland även tumörceller kan förstöras i ansiktet av värme. Om du inte är för infraröd bastu kan du få samma effekt hemma med hjälp av de nya infraröda bastumattorna. De kan erhållas här från den svenska marknadsledaren NordicHigh.

Posted in: Hem